Nieuws

Verlof Religio-team (van 25/07/2020 t.e.m. 09/08/2020)

Uitgeverij Vanden Broele gaat in verlof vanaf 25 juli tot en met 9 augustus. Tijdens deze periode is de helpdesk enkel voor hoogdringende kwesties bereikbaar via mail.

Vanaf maandag 10 augustus staan we opnieuw volledig opgeladen en met veel enthousiasme ter beschikking!

Basisopleidingen Religiosoft/Religiopoint 2020 - digitaal

Op vraag van onze gebruikers organiseert Religio basisopleidingen voor Religiosoft en Religiopoint. Bent u nieuw in de stiel of zet u de eerste stapjes in Religio? Dan bent u van harte welkom op deze digitale opleiding!

Laatste stand van zaken coronavirus – impact op de kerkraad

Vanaf 1 juli worden de verkiezingen van de grote helft en de aansluitende verkiezing van een voorzitter, secretaris en penningmeester opnieuw mogelijk gemaakt. De verkiezing van het eventuele centraal bestuur volgt, eens de verkiezing in alle kerkraden werd afgerond.

Nieuw: fase 5 van het afbouwplan wordt geschrapt. Dit betekent dat er geen sprake is van de verdere uitbreiding naar 400 personen in de kerk (dit blijft 200 - update (27/07): slechts 100). Ook wordt het dragen van een mondmasker en het desinfecteren van de handen verplicht bij het betreden van het eredienstgebouw. Al deze maatregelen zijn alvast tot eind augustus van kracht.

Laatste update: 27/07/2020

Verlof Uitgeverij Vanden Broele

Uitgeverij Vanden Broele trekt er tijdens de komende feestdagen even tussenuit. Vanaf maandag 23 december tot en met woensdag 1 januari zijn de kantoren gesloten.

De Religio-helpdesk zal tijdens deze verlofperiode evenwel per mail bereikbaar zijn voor uitzonderlijke noodgevallen. Vanaf donderdag 2 januari staan we opnieuw met veel plezier ter beschikking

Uitgeverij Vanden Broele en het Religio-team wensen u alvast prettige feestdagen!

Eindejaarsopleidingen 2019

https://vlaanderen.religio.be/ondersteuning/opleidingen

Naar goede gewoonte vinden in november en december opnieuw een reeks informatieavonden plaats. We staan stil bij de het inzetten van vrijwilligers voor de kerkfabriek of het CKB alsook de gedeeltelijke vernieuwing van de kerkraad in april 2020. Er is ruimte voor vragen. 

Van harte welkom op deze gratis infosessies!

Verlof Religio-team (van 20/07/2019 t.e.m. 04/08/2019)

Uitgeverij Vanden Broele gaat in verlof vanaf 20 juli tot en met 4 augustus. Tijdens deze periode is de helpdesk enkel voor hoogdringende kwesties bereikbaar via mail. Vanaf maandag 5 augustus staan we opnieuw met volle mankracht en met veel enthousiasme tot uw beschikking!

Basisopleidingen Religiosoft/Religiopoint 2019

Op vraag van onze gebruikers organiseert Religio basisopleidingen voor Religiosoft en Religiopoint. Bent u nieuw in de stiel of zet u de eerste stapjes in Religio? Dan bent u van harte welkom!

Verlof Uitgeverij Vanden Broele

Uitgeverij Vanden Broele trekt er tijdens de komende feestdagen even tussenuit. Vanaf donderdag 20 december tot en met woensdag 2 januari zijn de kantoren gesloten.

De Religio-helpdesk zal tijdens deze verlofperiode evenwel per mail bereikbaar zijn voor speciale gevallen van nood en rampspoed. Vanaf donderdag 3 januari staan we opnieuw volledig herladen en met volle mankracht tot uw beschikking!

Eindejaarsopleidingen 2018

Naar goede gewoonte vinden in november en december opnieuw een reeks informatieavonden plaats. Tijdens deze opleidingen staan we stil bij de opmaak van het budget 2020, in combinatie met het nieuwe meerjarenplan: 2020-2025

Verlof Religio-team (van 13/07/2018 t.e.m. 30/07/2018)

Uitgeverij Vanden Broele gaat in verlof vanaf 13 juli tot en met 30 juli. Tijdens deze periode is de helpdesk enkel voor hoogdringende kwesties bereikbaar via mail.

Vanaf dinsdag 31 juli staan we opnieuw met volle mankracht en met veel enthousiasme tot uw beschikking!

Pagina's

Uw foto in de kijker

Sint-Martens-Latem - Deurle - Van den Brande
Aalst - - Van Geert
Bertem - Bertem - van der Donckt
Antwerpen - Antwerpen Noord - Mertens
Bocholt - - Verjans
BREE - Tongerlo - Theuwissen
Bocholt - - Verjans
Dendermonde - Oudegem - Van Royen
Ronse - - passchier
Rollegem (Kortrijk ) - - descamps
IEPER - - Arnold
Ternat - Wambeek - Timmermans
Assenede - Bassevelde - De Vliegher
Lanaken - Veldwezelt - Jans
Sint-Laureins - Watervliet - Van de Keere
IC Verzekeringen