Nieuws

Vakantie = Out of office ...

Vanden Broele gaat in verlof vanaf 29 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode is de helpdesk enkel voor hoogdringende kwesties bereikbaar via mail op ondersteuning@religiosoft.be.

Vanaf woensdag 16 augustus staan we opnieuw volledig opgeladen en met veel enthousiasme ter beschikking!

Religio werft aan - ben (of ken) jij onze nieuwe collega?

Om de kwaliteit van onze software én onze dienstverlening te blijven verzekeren, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Meer weten? Klik op "lees verder".

Fijne kerstdagen!

Vanden Broele en het Religio-team trekken er tijdens de komende feestdagen even tussenuit. Vanaf vrijdag 23 december tot en met maandag 2 januari 2023 zijn de kantoren gesloten.

Tijdens deze periode is de helpdesk enkel voor hoogdringende kwesties bereikbaar via mail op ondersteuning@religiosoft.be. Vanaf dinsdag 3 januari staan we u graag opnieuw bij!

Eindejaarsopleidingen 2022

Naar goede gewoonte vinden in november en december opnieuw een reeks informatieavonden plaats. We staan stil bij de jaarrekening en een aantal ingrijpende wettelijke nieuwigheden alsook de gedeeltelijke vernieuwing van de kerkraad in april 2023. 

Er is ruimte voor vragen. 

Van harte welkom op deze gratis infosessies!

Basisopleiding Religiopoint voor gemeenten 2022 - digitaal/webinar

Basisopleiding Religiopoint voor gemeenten

Op vraag van onze gebruikers organiseert Religio dit jaar ook een basisopleiding voor Religiopoint op maat van gemeenten. Tijdens deze introductiesessie geven we tekst en uitleg voor gemeentemedewerkers of verantwoordelijken die instaan voor de behandeling van de ingediende documenten van de onderliggende (centrale) eredienstbesturen*, of hier meer over willen weten.

*notulen, budget(wijziging), meerjarenplan(wijziging), jaarrekening, verkiezingen, etc…

Deze online sessie behandelt met andere woorden de module van Religiopoint voor de gemeente.

Digitale basisopleiding Religiosoft/Religiopoint 2022 op dinsdag 14/06/2022

Op vraag van onze gebruikers organiseert Religio basisopleidingen voor Religiosoft en Religiopoint. Bent u nieuw in de stiel of zet u de eerste stapjes in Religio? Dan bent u van harte welkom!

Deze gratis digitale basisopleiding gaat door op dinsdag 14 juni 2022 en behandelt zowel Religiosoft als Religiopoint. U kiest zelf op u de volledige sessie bijwoont, of slechts een gedeelte ervan.

Nieuw in Religiopoint: itsme®

Dankzij een naadloze integratie met het digitale toegangsbeheer van de Vlaamse overheid kunt u als (centraal) bestuur van de eredienst voortaan gebruikmaken van itsme® om snel en eenvoudig uw identiteit te bevestigen bij het gebruik van Religiopoint.

Vrolijk kerstfeest en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

Wij wensen u nu al heel prettige eindejaarsfeesten en een voorspoedig 2022. Want van zaterdag 25 december 2021 tot en met zondag 2 januari 2022 genieten wij van een deugddoende kerstvakantie. Vanaf maandag 3 januari gaan we er opnieuw volop tegenaan. Tot volgend jaar!

Najaarsopleidingen 2021

Update 3/12: Alle komende fysieke opleidingen werden geannuleerd en met onmiddellijke omgang omgezet in digitale opleidingen. Alle info vindt u op de pagina 'Opleidingen' (klik hier).

Laatste stand van zaken coronavirus – impact op de kerkraad

Sinds het overlegcomité van vrijdag 4 maart 2022 geldt code geel. De mondmaskerplicht valt weg, evenals de afstandsverplichtingen. Waakzaamheid blijft uiteraard geboden.

Laatste update: 11/03/2022

Pagina's

Uw foto in de kijker

2550 Kontich - - Hellemans
Riemst - Zussen - Dupas
Riemst - Zussen - Dupas
Beveren - Verrebroek - De Smit
Sint-Niklaas - - Torsy
Brakel - Parike - De Vos
Veurne - Bulskamp - Proot
Genk - Bret-Gelieren - Sprankenis
9032 - Gent Wondelgem - Wondelgem - De Croock
oosterzele - Moortsele - Versteirt
Merelbeke - Melsen - Byttebier
Gistel - Snaaskerke - Woestijn
Roosdaal - Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek - Van Schepdael
Evergem - Doornzele - De Pauw
Antwerpen - Hoboken - Vandeweyer
IC Verzekeringen