Basisopleiding Religiopoint voor gemeenten 2022 - digitaal/webinar

Basisopleiding Religiopoint voor gemeenten

Op vraag van onze gebruikers organiseert Religio dit jaar ook een basisopleiding voor Religiopoint op maat van gemeenten. Tijdens deze introductiesessie geven we tekst en uitleg voor gemeentemedewerkers of verantwoordelijken die instaan voor de behandeling van de ingediende documenten van de onderliggende (centrale) eredienstbesturen*, of hier meer over willen weten.

*notulen, budget(wijziging), meerjarenplan(wijziging), jaarrekening, verkiezingen, etc…

Deze online sessie behandelt met andere woorden de module van Religiopoint voor de gemeente.

Bent u nieuw in de stiel, zet u de eerste stapjes in Religio, of wilt u de eredienstbesturen in uw gemeente beter kunnen ondersteunen? Van harte welkom!

Deze online sessie op dinsdag 20 september 2022 maakt u wegwijs binnen Religiopoint en toont u hoe u via Religiopoint kunt reageren op de documenten die u via de onderliggende kerkfabrieken en centrale besturen mocht ontvangen. De opleiding begint om 10u en eindigt om 11u, met daarna nog ruimte voor vragen.

Deze basisopleiding gaat digitaal door (via Zoom) en is gratis. Via een link kunt u in één beweging aansluiten op het webinar. We sturen u deze link tijdig door.

We raden aan om dit reeds op voorhand te testen om zeker te zijn dat er zich geen problemen voordoen m.b.t. beeld of geluid op uw apparaat. Als deelnemer ontvangt u nadien de opname van de opleiding, zodat u deze nadien nog eens rustig kunt nakijken.

Mocht u voordien reeds vragen hebben omtrent Religiosoft, Religiopoint, de boekhouding van de kerkfabriek, of andere vragen m.b.t. kerkfabriek, CKB, gemeente, … aarzel dan niet om contact op te nemen met de Religio-helpdesk via ondersteuning@religiosoft.be of op het nummer 050 642 829.

Meer info en inschrijven kan via deze link

Uw foto in de kijker

3680 Maaseik - - Stinkens
Merelbeke - MUNTE - De Regge
2550 Kontich - - Hellemans
Riemst - Zussen - Dupas
Riemst - Zussen - Dupas
Beveren - Verrebroek - De Smit
Sint-Niklaas - - Torsy
Brakel - Parike - De Vos
Veurne - Bulskamp - Proot
Genk - Bret-Gelieren - Sprankenis
9032 - Gent Wondelgem - Wondelgem - De Croock
oosterzele - Moortsele - Versteirt
Merelbeke - Melsen - Byttebier
Gistel - Snaaskerke - Woestijn
Roosdaal - Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek - Van Schepdael
IC Verzekeringen