Onze aanpak

Zowel in onze aanpak van Religiosoft als van Religiopoint houden we vast aan een aantal belangrijke principes :

  • Religiosoft en Religiopoint is ontwikkeld voor vrijwilligers.
  • Nauwe interactie met de eindgebruikers en alle stake-holders
  • Gebruiksgemak en veiligheid staan voorop
  • Kwalitatieve uitmuntendheid als permanent streven

We werken voor vrijwilligers

Vrijwilligers in de besturen van de eredienst nemen een grote verantwoordelijkheid op zich. We streven ernaar om deze verantwoordelijkheid zo goed mogelijk te ondersteunen. Onze helpdesk is daarom ook buiten de kantooruren, bijvoorbeeld tijdens het weekend, bereikbaar. De opleidingen worden ook 's avonds georganiseerd, zodat iedereen die ook overdag professioneel actief is, kan deelnemen.

Nauwe interactie met de eindgebruikers en alle stakeholders

Religiosoft en Religiopoint werden ontwikkeld in nauw overleg met Bart Vercauteren (Bisdom Brugge) en Thierry Malbrancke (penningmeester kerkfabriek en secretaris CKB), in overleg met een stuurgroep van vertegenwoordigers van andere kerkfabrieken, nauw met andere bisdommen, steden en gemeenten en de Vlaamse Overheid. Dit nauw overleg garandeert een optimale afstemming op de behoeften, de praktische manier van werken en de garantie dat alle documenten en procedures volkomen juridisch correct zijn.

Gebruiksgemak en veiligheid voorop

Van meet af aan hebben we ervoor gekozen om online software te maken. We vermijden installatieproblemen zoveel als mogelijk, kunnen updates laten verlopen zonder zorgen voor de gebruiker en garanderen dat zijn gegevens nooit verloren kunnen gaan.

Kwalitatieve uitmuntendheid als permanent streven

Binnen Vanden Broele Group werken we samen met een gespecialiseerde informatici die zorgen voor vlekkeloze software die uitvoerig wordt getest, zowel door de IT-collega's, door het religio-team en een aantal eindgebruikers. Met gespecialiseerde webontwikkelaars waken we over gebruiksvriendelijke interfaces en streven we naar een mooie look-and-feel. Teksten worden zorgvuldig nagelezen, inhoudelijk gecontroleerd op hun juistheid, maar tevens nagezien op hun toegankelijkheid voor onze doelgroep.

Uw foto in de kijker

Beveren - Verrebroek - De Smit
Sint-Niklaas - - Torsy
Brakel - Parike - De Vos
Veurne - Bulskamp - Proot
Genk - Bret-Gelieren - Sprankenis
9032 - Gent Wondelgem - Wondelgem - De Croock
oosterzele - Moortsele - Versteirt
Merelbeke - Melsen - Byttebier
Gistel - Snaaskerke - Woestijn
Roosdaal - Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek - Van Schepdael
Evergem - Doornzele - De Pauw
Antwerpen - Hoboken - Vandeweyer
MAASMECHELEN - VUCHT - Gerochristos
3960 BREE - Tongerlo - Theuwissen
Neeroeteren - - Hendrikx
IC Verzekeringen