Over ons

Vanden Broele

Kwaliteit op maat

Vanden Broele is reeds decennialang een bevoorrechte kennisleverancier van lokale besturen. Al jarenlang staat Vanden Broele borg voor kwalitatieve informatie en kennis die dicht aansluit bij de praktijk van gemeentebesturen en OCMW's in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Vanuit de ambitie om geen producten te maken die in de kast belanden, gaan wij bij de realisatie steeds uit van een nauwe betrokkenheid bij de doelgroep waarvoor we werken. In samenwerking met die doelgroepen is ons aanbod uitgegroeid van boeken en online kennisplatformen, naar software die de besturen stap voor stap in de dagelijkse praktijk ondersteunen. Religiosoft en Religiopoint zijn hier treffende voorbeelden van. 

Vanden Broele verruimt deze aanpak naar de bredere non-profitsector, met telkens dezelfde aanpak. Hoe kunnen we onze doelgroep sterker ondersteunen in de operationele werking en ondersteunen met kennis die tegelijk toegankelijk, volledig en actueel is ? Deze aanpak passen we intussen niet alleen toe in gemeenten en OCMW's, maar ook in besturen van de eredienst, politiezones, de zorgsector, enz. We werken steeds met producten op maat van onze doelgroep, in de overtuiging dat de maatgerichte aanpak dé sterkte van onze producten uitmaakt. Geen algemeen boekhoudpakket dat aangepast wordt aan de noden van de erediensten, maar specifiek op maat. Geen publicatie overheidsopdrachten die zowel voor de doorwinterde jurist als voor de mensen van de praktijk bruikbaar is, maar wel een uitgave vanuit het perspectief van de dagelijkse praktijk. 

Die aanpak op maat en in nauwe samenwerking met onze doelgroep, gekoppeld aan een niet aflatende hang naar kwaliteit, staan centraal bij Vanden Broele.

Uw foto in de kijker

oosterzele - Moortsele - Versteirt
BREDENE - - Verkest
Heist-op-den-Berg - Itegem - Van Pelt
Aalst - Hofstade - Moens
Heist-op-den-Berg - Hallaar - Deheyder
oosterzele - Landskouter - Versteirt
3680 Maaseik - - Stinkens
Merelbeke - MUNTE - De Regge
2550 Kontich - - Hellemans
Riemst - Zussen - Dupas
Riemst - Zussen - Dupas
Beveren - Verrebroek - De Smit
Sint-Niklaas - - Torsy
Brakel - Parike - De Vos
Veurne - Bulskamp - Proot
IC Verzekeringen