Over ons

Uitgeverij Vanden Broele

Kwaliteit op maat

Uitgeverij Vanden Broele is reeds decennialang een bevoorrechte kennisleverancier van lokale besturen. Al jarenlang staat Uitgeverij Vanden Broele borg voor kwalitatieve informatie en kennis die dicht aansluit bij de praktijk van gemeentebesturen en OCMW's in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Vanuit de ambitie om geen producten te maken die in de kast belanden, gaan wij bij de realisatie steeds uit van een nauwe betrokkenheid bij de doelgroep waarvoor we werken. In samenwerking met die doelgroepen is ons aanbod uitgegroeid van boeken en online kennisplatformen, naar software die de besturen stap voor stap in de dagelijkse praktijk ondersteunen. Religiosoft en Religiopoint zijn hier treffende voorbeelden van. 

Uitgeverij Vanden Broele verruimt deze aanpak naar de bredere non-profitsector, met telkens dezelfde aanpak. Hoe kunnen we onze doelgroep sterker ondersteunen in de operationele werking en ondersteunen met kennis die tegelijk toegankelijk, volledig en actueel is ? Deze aanpak passen we intussen niet alleen toe in gemeenten en OCMW's, maar ook in besturen van de eredienst, politiezones, de zorgsector, enz. We werken steeds met producten op maat van onze doelgroep, in de overtuiging dat de maatgerichte aanpak dé sterkte van onze producten uitmaakt. Geen algemeen boekhoudpakket dat aangepast wordt aan de noden van de erediensten, maar specifiek op maat. Geen publicatie overheidsopdrachten die zowel voor de doorwinterde jurist als voor de mensen van de praktijk bruikbaar is, maar wel een uitgave vanuit het perspectief van de dagelijkse praktijk. 

Die aanpak op maat en in nauwe samenwerking met onze doelgroep, gekoppeld aan een niet aflatende hang naar kwaliteit, staan centraal bij Uitgeverij Vanden Broele.

Uw foto in de kijker

Rollegem (Kortrijk ) - - descamps
IEPER - - Arnold
Ternat - Wambeek - Timmermans
Assenede - Bassevelde - De Vliegher
Lanaken - Veldwezelt - Jans
Sint-Laureins - Watervliet - Van de Keere
Mortsel - - Moons
Maarkedal - Nukerke - Verroken
RETIE - SCHOONBROEK - Ooms
RETIE - SCHOONBROEK - Ooms
Aalst - Mijlbeek - De Smedt
Aalst - Mijlbeek - De Smsdt
Aalst - Mijlbeek - De Smedt
9300 - Aalst - Vinck
Oostende - - Kalter
IC Verzekeringen