Religiopoint

Het Religiopoint pakket zorgt voor een efficiënte samenwerking tussen alle leden van de kerkfabrieken.

Het is een programma dat de administratie vereenvoudigt en de verschillende taken automatisch op elkaar afstemt!

Jasper Verschaeve, Portfolio manager
Religio

Voor wie?

Religiopoint werd net als Religiosoft specifiek ontwikkeld op maat van de eredienstbesturen in Vlaanderen en staat voor een efficiëntere manier van werken tussen alle betrokken bestuursniveaus: kerkfabrieken, centrale besturen, bisdommen, gemeenten en provincies..

Uw eredienst of centraal bestuur is zo verzekerd van een naadloze, overzichtelijke communicatie met de gemeente en de andere toezichthoudende overheden.

Religiopoint verlicht hierbij in het bijzonder de taken van de voorzitter en secretaris, door de afhandeling en opvolging van de administratieve verplichtingen van de eredienst en het centraal bestuur te vereenvoudigen en te vergemakkelijken.

Waarvoor?

Via Religiopoint kan het eredienstbestuur en het centraal bestuur de notulen en de financiële documenten digitaal versturen naar de verschillende toezichthoudende overheden (bisdom, gemeente, …). 

De modules voor het centraal bestuur en de gemeente zijn gratis en maken het mogelijk de ingestuurde documenten eenvoudig te verwerken. Bovendien worden de juiste procedures voor elk document automatisch gevolgd, en de wettelijke termijnen automatisch bijgehouden. 

U hoeft het programma daarbij niet steeds in de gaten te houden: u wordt automatisch op de hoogte gebracht wanneer de termijn voor een bepaalde procedure afloopt, en u kunt kiezen voor een melding via e-mail zodra er nieuwe notulen, budgetten, … werden opgeladen of ingediend via Religiopoint.

Als kers op de taart biedt Religiopoint u een digitaal archief, waar u naast de notulen en financiële documenten tevens offerten, schadedossiers, contracten, ... kunt opslaan. Religiopoint is net als Religiosoft web-based en vereist geen ingewikkelde installatie. Op eender welke computer met internetaansluiting heeft u meteen toegang tot uw dossier, waar ook ter wereld.

Voor gratis bijstand en advies kunt u steeds rekenen op de specialisten van de Religio-helpdesk.

Gedaan met die papierberg, dure inktpatronen en postzegels ...
Gedaan met de verspilling van uw kostbare tijd ...
Gedaan met overvolle archiefkasten ...

Met Religiopoint kiest u op elk vlak voor een fikse besparing

Kostprijs?

Uw eredienst maakt gebruik van Religiopoint voor het basisbedrag van 245 euro per jaar (per kerkfabriek - incl. BTW), geïndexeerd volgens de jaarlijkse afgevlakte gezondheidsindex (voor boekjaar 2023 werd dit afgesloten op 9% - 267 euro)

De module voor de gemeente en het centraal bestuur is gratis.

Bestel een licentie van Religiopoint als onderdeel van Vanden Broele applicatie.

Uw foto in de kijker

oosterzele - Moortsele - Versteirt
BREDENE - - Verkest
Heist-op-den-Berg - Itegem - Van Pelt
Aalst - Hofstade - Moens
Heist-op-den-Berg - Hallaar - Deheyder
oosterzele - Landskouter - Versteirt
3680 Maaseik - - Stinkens
Merelbeke - MUNTE - De Regge
2550 Kontich - - Hellemans
Riemst - Zussen - Dupas
Riemst - Zussen - Dupas
Beveren - Verrebroek - De Smit
Sint-Niklaas - - Torsy
Brakel - Parike - De Vos
Veurne - Bulskamp - Proot
IC Verzekeringen