ReligioSoft

De taken van de penningmeester maximaal ondersteunen is de ambitie van Religiosoft. Met gebruiksvriendelijke software en toegankelijke ondersteuning willen we het werk van deze vrijwilligers lichter maken.

Jasper Verschaeve - Portfolio manager

Voor wie?

Religiosoft werd speciaal ontworpen voor de besturen van de eredienst en ondersteunt en verlicht in het bijzonder de taak van de penningmeester, die instaat voor de boekhouding van het eredienstbestuur.

Ook het (eventuele) centraal bestuur en de toezichthoudende overheden (bisdom, gemeente, …) beschikken gratis over een eigen module, die hen in staat stelt om alles vlot op te volgen, met een druk op de knop coördinatietabellen op te maken, en nog zoveel meer …

Dit alles op een duidelijke, eenvoudige, en overzichtelijke manier. Hiervoor zorgen ook de specialisten van de Religio-helpdesk, steeds paraat om u als gebruiker met raad en daad – en de glimlach – bij te staan.

Waarvoor?

Religiosoft is het meest gebruikte boekhoudsoftwarepakket voor besturen van de eredienst: meer dan 1650 besturen van de 1770 die Vlaanderen telt vertrouwen op het programma om hun planningsdocumenten en jaarrekening op te maken.

Met Religiosoft wordt het voeren van de boekhouding een fluitje van een cent: van het inboeken van ontvangsten en uitgaven die automatisch uitmonden in een volledige jaarrekening, tot de opmaak van budgetten, meerjarenplan, inventaris, investeringsfiches, …

Het pakket is web-based en vereist dus geen ingewikkelde installatie. Het enige wat u nodig heeft om gebruik te maken van Religiosoft is een computer met internetverbinding. Gemakkelijker kan niet!

Uniek hierbij is onze doorgedreven ondersteuning: de specialisten van de Religio-helpdesk loodsen u door de wildste wateren van de boekhouding en het beleid. Ook het centraal bestuur en de toezichthoudende overheden kunnen steeds bij ons terecht voor bijstand en advies.

Naast dit alles voorzien we tevens een maandelijkse nieuwsbrief, de zesmaandelijkse Religiokrant, en worden er op geregelde tijdstippen gratis vormingen voorzien.

Kostprijs?

Uw eredienst maakt gebruik van Religiosoft voor 445 euro per jaar (per kerkfabriek - incl. BTW), geïndexeerd volgens de jaarlijkse afgevlakte gezondheidsindex, ongeacht het aantal gebruikers of gerechtigden (voor boekjaar 2023 wordt dit afgesloten op 9% - 485 euro).

De module voor de gemeente en het centraal bestuur is gratis.

Bestel een licentie van Religiosoft als onderdeel van Vanden Broele applicatie.

Uw foto in de kijker

oosterzele - Moortsele - Versteirt
BREDENE - - Verkest
Heist-op-den-Berg - Itegem - Van Pelt
Aalst - Hofstade - Moens
Heist-op-den-Berg - Hallaar - Deheyder
oosterzele - Landskouter - Versteirt
3680 Maaseik - - Stinkens
Merelbeke - MUNTE - De Regge
2550 Kontich - - Hellemans
Riemst - Zussen - Dupas
Riemst - Zussen - Dupas
Beveren - Verrebroek - De Smit
Sint-Niklaas - - Torsy
Brakel - Parike - De Vos
Veurne - Bulskamp - Proot
IC Verzekeringen